Ännu mer påskprepp

Nu är det officiellt bara en veckas praktik i bageriet kvar. Det är så himla sorgligt, för jag känner mer och mer hur bra jag faktiskt trivs med gänget här. Den sista veckan ska gå åt till att njuta. Ingenting annat.
Idag har jag fått äggstryka smördegsbakverk, göra roombroodjes, dekorera bakelser till butikerna, hjälpa till med MASSOR av påsktårtor, dekorera kaffetårtor och göra espressobakelser.
Påsktårtorna, som vi gjorde 40 stycken av, tog ungefär hela förmiddagen. Kanske inte riktigt, men efter frukosten vid åtta till kaffefikat vid tio. Jag fick börja med att vispa upp massor av smörkräm till fåren medan Tim skar upp de två jättetårtorna vi gjorde igår till mindre tårtor. Dessa satte jag av på tårtbrickor så att Noor och Tim kunde lägga på en stor och en liten mousseboll som spritsades med smörkräm för att se ut som får. Jag satte på huvuden och öron och dekorerade med gröna chokladflingor och små sockerblommor. Efter det packade vi ner alla tårtorna i kartonger.
 
    
 
Sedan doppade jag kaffetårtorna och vispade upp ännu mer smörkräm som smaksattes med mocka till espressobakelserna. Mer än så gjorde jag nog inte, men det har ändå varit en underbar dag! Imorgon ska vi till skolan igen och nu är det även min tur att se fram emot ett familjebesök!
 
 
Hoppas att ni också har det bra!
Kram Kristin